Skip to main content
Projecten

Zorg & Welzijn: De Helpcenter Hersteltuin

By 25 oktober 2019februari 2nd, 2023No Comments
logo helpcenter
Sector Zorg & Welzijn

Duurzaam bijdragen aan het bestrijden van armoede

In de Hersteltuin kunnen mensen tot bloei komen. Het is een praktische en duurzame manier van armoedebestrijding gericht op gezonde voeding en zinvol met elkaar bezig zijn. Voor dit project is er een aanvraag gedaan voor de POP3-Leader subsidie. ‘Leader’ staat kortweg voor ‘samenwerking voor plattelandsontwikkeling’. De interactie tussen samenleving en landbouw wordt steeds belangrijker. Projecten die hieraan bijdragen kunnen in aanmerking komen voor subsidie. Zoals de Hersteltuin. Daarnaast is er subsidie aangevraagd bij het Oranjefonds. Beide subsidieaanvragen hebben de start van dit bijzondere project mogelijk gemaakt!

Dit zegt de klant

“Het advies is voor het project essentieel geweest. In ons geval was er sprake van innovatie en nog niet bewandelde paden waarbij dit ook meer dan gemiddeld aan begeleiding heeft gevraagd. We hebben gemerkt dat door de oprechte interesse en betrokkenheid hierin meer dan eens extra begeleiding en ondersteuning werd geleverd als de situatie hierom vroeg.

Het gehele traject is zeer zorgvuldig en geduldig verlopen. Van het eerste gesprek bij de kennismaking tot de verantwoording van de subsidieaanvragen heeft Finestri een zeer proactieve houding getoond. Als organisatie is het ontzettend prettig dat je daadwerkelijk de ondersteuning in de praktijk bemerkt en je ook over de inhoud kunt sparren. Het is veel meer dan alleen het realiseren van een subsidieaanvraag.”  -Maarten Thomassen van Helpcenter –

Meer lezen over de Hersteltuin? 

Stel jouw subsidievraag aan Raymond

Expert zorg en welzijn finestri raymond

Meer projecten