Skip to main content

Sinds 1 oktober 2019 hebben we ons team versterkt met een tweede projectcontroller: Dorine Kuiken. We zijn blij met haar komst! Bij Finestri vinden we aandacht voor de financiële verantwoording van subsidies minstens zo belangrijk als het verkrijgen van de subsidie. Want onder de streep telt het subsidieresultaat. Veel organisaties hebben de tijd en ruimte niet om de subsidieadministratie tot in de puntjes te organiseren. Daarom zetten wij projectcontrollers in. Die regelen alles en bewaken de deadlines.

 

Wie is Dorine?

Dorine Kuiken (44 jaar, getrouwd, 3 kinderen en een Friese Stabij) heeft een achtergrond als belastingadviseur en heeft veel ervaring op financieel administratief gebied. Helemaal onbekend voor de collega’s van Finestri is zij niet, omdat zij eerder heeft gewerkt voor You Improve, partner van Finestri. Met Dorine aan boord hebben we een projectcontroller in huis die haar hand er niet voor omdraait om uiteenlopende zaken te regelen. Ze heeft een ‘getting things done’ mentaliteit. Daar waar zij nodig is, wordt ze graag ingezet.

Dorine aan het woord

“Het is prettig samenwerken met de collega’s van Finestri. De communicatie is duidelijk, de verwachtingen zijn helder. De cultuur is open. We zijn betrokken bij elkaar en starten elke maandagochtend met het bespreken van alle weekendverhalen. Sport voert de boventoon. Van de uitslagen van de lokale hockeyclub Hilvarenbeek tot de prestaties van PSV en Ajax… Eh ja, ik ben een Ajax-fan. Stamt uit de tijd dat ik in Amsterdam heb gestudeerd.

Ik ben deze maand begonnen met het onderbouwen van de einddeclaraties van de ESF-subsidies. Alle aanvragen zijn gedaan, de trajecten lopen op hun eind en nu moet de verantwoording gedaan worden. Ik schakel met de adviseurs en klanten en zorg dat alles goed wordt aangeleverd. Ik hoop met mijn aanwezigheid dat ik kan bijdragen aan het succes van Finestri, dat ik organisaties kan ontlasten van administratieve rompslomp en dat Finestri verder kan groeien!”