Skip to main content

Sinds 1 oktober 2019 hebben we bij Finestri een stagiair in huis: Teun van de Laar. Teun is 25 jaar en bezig met de laatste fase van zijn Master Strategic Management aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij wil in het staartje van zijn studie praktijkervaring opdoen en veel verschillende bedrijven van binnen zien. Deze kans biedt Finestri hem graag.

 

Teun is via Integrand in contact gekomen met Finestri. Het was voor hem snel duidelijk dat hij bij ons op zijn plek zat. Teun: “Het is een klein bedrijf en ik voelde me in het eerste gesprek gelijk op mijn gemak. Ik had nog andere stagegesprekken staan maar die heb ik maar afgezegd.” Met deze stage wilde hij een stap zetten buiten zijn comfortzone. “Tijdens een groot deel van mijn studie was ik niet echt bezig met mijn toekomst. Nu wel. Ik heb gekozen voor deze stage omdat ik met veel verschillende klanten in contact wil komen. Ik zie mezelf meer als stille kracht. Nu moet ik op de voorgrond treden. Dat is voor mij iets wat ik van nature minder snel doe. Maar juist daarom is deze stage zo waardevol.”

From scratch

Stagelopen bij Finestri betekent ‘from scratch’ alles leren. Met innovatie als interessegebied vindt Teun inmiddels al aardig zijn weg in de wereld van subsidies. Marcel Grosfeld: ‘Wij zijn erg blij met Teun. Teun leert zeer snel en pakt subsidietrajecten samen met de adviseurs gedegen en serieus op. En dat is razendknap voor iemand zonder subsidiekennis. Hij is dus al hard op weg om een onmisbare schakel binnen Finestri te worden!”

Kookgek

Het is altijd leuk om je kantoor door de ogen van nieuwe medewerkers te zien. Wat vindt Teun eigenlijk van Finestri? Teun: “Finestri is een leuk kantoor, er wordt serieus gewerkt maar er is ook voldoende tijd voor informele gesprekken, grapjes en het luisteren van muziek. We lunchen elke dag samen. Ik ben zelf een grote kookliefhebber. Misschien trakteer ik mijn collega’s binnenkort wel op een eersteklas lunch. Dat is weer eens wat anders dan een broodje kaas! ”

Het vervolg

Zijn stage loopt tot en met januari. Daarna gaat hij zijn scriptie afronden. Teun zou zijn stage graag een vervolg geven. “Als het aan mij ligt ga ik na afronding van mijn studie verder bij Finestri. Ik vind het vakgebied heel leuk en wil me verder ontwikkelen op de gebieden innovatie en duurzaamheid. Mijn scriptie wil ik dan ook schrijven over een onderwerp dat raakvlakken hiermee heeft.”

Meer weten over Teun zijn ervaringen bij Finestri of zelf interesse om stage te lopen? Laat het ons weten!