Skip to main content

Sinds 1 december 2019 is Rosalie van Esch aan boord bij Finestri. Of eigenlijk 2 december, want op zondag kun je niet starten, aldus Rosalie. Met deze gevatte, breed geïnteresseerde dame van 25 heeft het team er een subsidieadviseur bij die nieuw is in het subsidievak, maar van aanpakken weet en snel haar eigen weg vindt binnen het bedrijf en richting klanten.

 

Na haar studies International Leisure Management en Organisatiewetenschappen is ze gaan werken bij een opleider in de sector transport en logistiek. Het was eind 2019 echt tijd voor iets anders. Ze kwam op het pad van Finestri. Rosalie: “Deze functie past mij goed. Ik ben breed georiënteerd, vind het leuk om binnen veel verschillende sectoren te werken en een kijkje in de keuken te nemen van uiteenlopende bedrijven. Met deze baan kan ik me echt ergens in vastbijten.” Het werk bevalt haar heel goed. “Het leuke van dit vak is dat je echt iets komt brengen. Namelijk een zak met geld. Je hoeft jezelf niet te verkopen, maar mensen wel ervan te overtuigen dat jij de juiste persoon bent om het voor hen te regelen. Mijn collega’s nemen me overal mee naar toe. Zo leer ik in korte tijd heel veel.”

Een relaxte cultuur

Waarom ze koos voor Finestri? Rosalie:“Finestri is een klein bedrijf. Dat spreekt me meer aan dan een groot kantoor waarin je maar een klein specifiek onderdeel mag uitvoeren. Juist het brede van de functie past bij mij.” De cultuur van Finestri omschrijft Rosalie als ‘relaxt’. “Er wordt niet moeilijk gedaan, het is open, gezellig, serieus, er lopen veel intelligente mensen rond en tijdens de lunch wordt erover van alles en nog wat gesproken.” Actualiteiten en sport zijn favoriete gespreksonderwerpen. Dat laatste is niet helemaal Rosalie haar terrein. De hardloopschoenen moeten hoognodig worden afgestoft. Rosalie: “Ik ben een maand op reis geweest in Azië en Australië, daarna is het er niet meer van gekomen. Beetje slap excuus, I know, maar ik moet weer van ver komen.” Misschien kunnen de fervente hardlopers binnen het team van Finestri haar een zetje in de goede richting geven?

Nu al een gewaardeerde collega

Over reizen gesproken. Rosalie is ‘in between jobs’ in Azië en Australië geweest. Om haar broer te bezoeken die daar woont en die ze al drie jaar niet had gezien. Rosalie houdt wel van avontuur en schuwt verandering niet. “Ik laat mijn leven komen zoals het komt. Als het moet gooi ik het roer om. Flexibiliteit is wel iets wat mij kenmerkt. Verder ben ik niet bang aangelegd. En ook niet op mijn mondje gevallen.” Dat laatste is zonder meer waar. En dat maakt Rosalie nu al een gewaardeerde collega!

Meer weten over Rosalie en het team van Finestri?