Skip to main content
Projecten

Industrie: Van den Breekel Schoenen BV

By 28 juni 2019februari 2nd, 2023No Comments
van den breekel footwear industrie
Sector industrie

Subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant

Al sinds 1977 is de familie Van den Breekel werkzaam in de leder- en schoenindustrie. Van den Breekel Schoenen BV uit Moergestel werd opgericht in 2003. Onder de vlag Van den Breekel Footwear Development is Rob van den Breekel samen met klanten en ketenpartners voortdurend op zoek naar nieuwe schoenconcepten. Om bij te dragen aan een duurzame schoenindustrie wil hij volledig recyclebare schoenen en sneakers ontwerpen en ontwikkelen.

Wij hebben Van den Breekel op het spoor gezet van de ‘subsidieregeling economie en innovatie Noord-Brabant’ en daarbij succesvol ondersteund in het aanvraagproces. Samen met diverse partners uit met name de regio Midden-Brabant, waaronder Philtex Plastics BV en Stichting MOED, wordt de technische en economische haalbaarheid van de 100% recyclebare schoen onderzocht. Met het werven van deze en andere subsidies blijven we Van Den Breekel bijstaan zodat zij zich volledig kunnen blijven richten op innovatie en ontwikkeling.

Dit zegt de klant

“De subsidiebijdrage vanuit WBSO en REAP zorgt er voor dat wij de ondersteuning krijgen om nieuwe producten verder te ontwikkelen en nieuwe markten te verkennen. Finestri is een fijne sparringspartner, welke verder gaat dan alleen het adviseren en begeleiden. Ze denken mee en kijken of ze ons eventueel kunnen ondersteunen met contacten uit hun uitgebreide netwerk. Finestri gaat duidelijk anders te werk dan andere partijen. Dit is merkbaar aan de manier waarop zij het traject aanvangen met diverse persoonlijke sessies. Zij zorgen er echt voor dat je je voelt gesteund in de vaak vreemde materie van subsidies.” – Rob van den Breekel –

Stel jouw subsidievraag aan Igor

Expert Finestri Igor

Meer projecten