Skip to main content

Finestri subsidiemanagement

Finestri is een deskundig en persoonlijk subsidieadvieskantoor met een heldere kijk op subsidies. Onze ervaren subsidie-experts zien kansen die anderen niet zien en weten hoe ze moeten komen tot een maximaal subsidieresultaat. Dat begint bij een eerlijk subsidieadvies. Geen loze beloftes maar een heldere kosten-batenafweging en duidelijke afspraken. Dat is onze stijl van werken. Voor ons is een subsidietraject pas succesvol als de toegekende subsidies ook optimaal benut zijn. Aandacht voor subsidieverantwoording en een goede organisatie van het subsidieproces zijn hierbij onmisbaar.

Onze belofte

  • Focus op subsidierealisatie
  • Een eerlijk advies
  • Duidelijke afspraken
  • Minimale klantinspanning
  • Maatwerk en flexibele aanpak

Onze experts

Marcel Grosfeld

Partner

Raymond van de Peppel

Partner

Igor Heinen

Senior subsidieadviseur

Teun van de Laar

Subsidieadviseur

Rosalie van Esch

Subsidieadviseur

Arnoud Schipper

Subsidieadviseur

Ragnhild van Dijk

Projectcontroller subsidies

Dorine Kuiken

Projectcontroller subsidies

Sevilay Erarslan

Medewerker projectadministratie

Sabine van Steenpaal

Medewerker projectadministratie

Vacature

Junior Subsidieadviseur

Vacature

Junior projectcontroller subsidies

Wat kunnen we voor jou betekenen? Stel je subsidievraag aan onze experts!

Dit zeggen klanten

Finestri heeft voor ons een subsidietraject begeleid voor de transformatie van een kantoorgebouw in Woerden. Zij hebben voor ons de subsidiemogelijkheden inzichtelijk gemaakt en aan de voorkant meegedacht waardoor een optimaal resultaat is behaald. Wij raden Finestri van harte aan als u een partij zoekt die meedenkt en ontzorgt!

Cees RodenburgCero-Invest

Voor een MKB bedrijf als Henra in de maakindustrie is het van doorslaggevend belang om slagvaardig en innovatief in productontwikkeling te zijn. De kritische vragen van de adviseurs van Finestri helpen ons om onze ontwikkelingsagenda scherp tegen het licht te houden. Door hun expertise vooruitlopend op een traject én hun actieve begeleiding tijdens de uitvoering ervan, zorgen zij ervoor dat ik mij geen zorgen hoef te maken over de goedkeuring en afwikkeling van de subsidieaanvraag.

Rutger PoldervaartAlgemeen Directeur HENRA Aanhangwagens BV

Finestri is een fijne sparringspartner, welke verder gaat dan alleen het adviseren en begeleiden. Ze denken mee en kijken of ze ons eventueel kunnen ondersteunen met contacten uit hun uitgebreide netwerk. Finestri gaat duidelijk anders te werk dan andere partijen. Dit is merkbaar aan de manier waarop zij het traject aanvangen met diverse persoonlijke sessies. Zij zorgen er echt voor dat je je voelt gesteund in de vaak vreemde materie van subsidies.

Rob van den BreekelVan den Breekel BV

Finestri geeft ons een volledig overzicht over de (on)mogelijkheden van de diverse subsidiestromen waaronder WBSO en Innovatiebox, met afweging van alle voor- en nadelen en risico’s. We ervaren de advisering en begeleiding als heel zorgvuldig en accuraat.

Rik LoddersThermoware Particle Foam Machinery

Het gehele traject is zeer zorgvuldig en geduldig verlopen. Van het eerste gesprek bij de kennismaking tot de verantwoording van de subsidieaanvragen heeft Finestri een zeer proactieve houding getoond. Als organisatie is het ontzettend prettig dat je daadwerkelijk de ondersteuning in de praktijk bemerkt en je ook over de inhoud kunt sparren. Het is veel meer dan alleen het realiseren van een subsidieaanvraag.

Maarten ThomassenHelpcenter

Onze ideeën zijn deskundig vertaald naar een projectplan en zonder gedoe is de financiering geregeld. Dit is een aanpak die we graag zien zodat wij meters kunnen maken met duurzaam telen!

Rene VerschoorDe Groot Agro Advies

Finistri is al meerdere jaren dé subsidieadviseur van Viggo. Voor Viggo werkt het heel prettig om één enkel aanspreekpunt te hebben voor een breed scala aan subsidiemogelijkheden. Voorbeelden van verkregen subsidie zijn WBSO, MIA, EIA en VAMIL. Het contact met Finistri loopt altijd vlot en inhoudelijk via Marcel als eerste aanspreekpunt. Door elkaar periodiek op te zoeken worden zowel de korte als de langetermijnkansen besproken, waardoor er een echte partnership is ontstaan met een oneindige tijdshorizon.

Jelmer MelissenCTO Viggo

ReMediZ werkt al enige jaren samen met Finestri en tot nu toe is elke subsidieaanvraag gehonoreerd. De basis voor dit succes begint bij een goede samenwerking. Dit gaat over een goed begrip van elkaars business, vertrouwen in elkaars kwaliteiten en het alert willen blijven op kansen. Finestri en ReMediZ hebben hier samen in geïnvesteerd. Gaandeweg hebben wij Finestri meegenomen in onze toekomstplannen. Dit maakt het voor hen mogelijk om al in een vroeg stadium te kunnen anticiperen en ons te ondersteunen bij het realiseren van onze visie.

Hans van RooijReMediZ

Finestri heeft ons perfect geholpen met het doorgronden van een wereld waarin wij de weg niet weten.

Maarten Rooddirecteur GSF Glasgroep

De begeleiding van de DHI aanvraag door Finestri hebben wij als nuttig ervaren. Er is ruime kennis aanwezig over het indienen van aanvragen, de benodigde documenten en de wijze en criteria waarop de aanvragen gangbaar beoordeeld worden. Dat vergemakkelijkt het indienen, bespaart een hoop tijd en vergroot de slagingskans van de aanvraag. Onze aanvraag is gehonoreerd, en wij hopen met ondersteuning van de subsidie voor onze duurzame warmteopslag sneller toegang te krijgen tot de Franse markt.

Gerda GeertsHoCoSto