Finestri subsidiemanagement

Finestri is een deskundig en persoonlijk subsidieadvieskantoor met een heldere kijk op subsidies. Onze ervaren subsidie-experts zien kansen die anderen niet zien en weten hoe ze moeten komen tot een maximaal subsidieresultaat. Dat begint bij een eerlijk subsidieadvies. Geen loze beloftes maar een heldere kosten-batenafweging en duidelijke afspraken. Dat is onze stijl van werken. Voor ons is een subsidietraject pas succesvol als de toegekende subsidies ook optimaal benut zijn. Aandacht voor subsidieverantwoording en een goede organisatie van het subsidieproces zijn hierbij onmisbaar.

Onze belofte

  • Focus op subsidierealisatie
  • Een eerlijk advies
  • Duidelijke afspraken
  • Minimale klantinspanning
  • Maatwerk en flexibele aanpak

Onze experts

Marcel Grosfeld

Directeur

Raymond van de Peppel

Senior subsidieadviseur

Igor Heinen

Senior subsidieadviseur

Teun van de Laar

Subsidieadviseur

Rosalie van Esch

Subsidieadviseur

Thomas de Graaf

Subsidieadviseur

Ragnhild van Dijk

Projectcontroller subsidies

Dorine Kuiken

Projectcontroller subsidies

Vacature

Subsidieadviseur

Vacature

Junior Subsidieadviseur

Vacature

Junior projectcontroller subsidies

Wat kunnen we voor jou betekenen? Stel je subsidievraag aan onze experts!

Dit zeggen klanten

Finestri heeft voor ons een subsidietraject begeleid voor de transformatie van een kantoorgebouw in Woerden. Zij hebben voor ons de subsidiemogelijkheden inzichtelijk gemaakt en aan de voorkant meegedacht waardoor een optimaal resultaat is behaald. Wij raden Finestri van harte aan als u een partij zoekt die meedenkt en ontzorgt!

Cees RodenburgCero-Invest

Voor een MKB bedrijf als Henra in de maakindustrie is het van doorslaggevend belang om slagvaardig en innovatief in productontwikkeling te zijn. De kritische vragen van de adviseurs van Finestri helpen ons om onze ontwikkelingsagenda scherp tegen het licht te houden. Door hun expertise vooruitlopend op een traject én hun actieve begeleiding tijdens de uitvoering ervan, zorgen zij ervoor dat ik mij geen zorgen hoef te maken over de goedkeuring en afwikkeling van de subsidieaanvraag.

Rutger PoldervaartAlgemeen Directeur HENRA Aanhangwagens BV

Finestri is een fijne sparringspartner, welke verder gaat dan alleen het adviseren en begeleiden. Ze denken mee en kijken of ze ons eventueel kunnen ondersteunen met contacten uit hun uitgebreide netwerk. Finestri gaat duidelijk anders te werk dan andere partijen. Dit is merkbaar aan de manier waarop zij het traject aanvangen met diverse persoonlijke sessies. Zij zorgen er echt voor dat je je voelt gesteund in de vaak vreemde materie van subsidies.

Rob van den BreekelVan den Breekel BV

Dat Care2Care juist met Finestri een raamovereenkomst heeft gesloten is gebaseerd op de positieve ervaringen binnen het Sectorplan Zorg. Voor enkele organisaties verrichten zij de totale ondersteuning. En dat blijkt zich uit te betalen: door een adequate ondersteuning en tijdige aanlevering van de vereiste gegevens kunnen betrokken werkgevers volledig voldoen aan hun administratieve verplichtingen. En zo wordt de subsidieruimte maximaal benut.

Care2Care

Finestri geeft ons een volledig overzicht over de (on)mogelijkheden van de diverse subsidiestromen waaronder WBSO en Innovatiebox, met afweging van alle voor- en nadelen en risico’s. We ervaren de advisering en begeleiding als heel zorgvuldig en accuraat.

Rik LoddersThermoware Particle Foam Machinery

Finestri subsidiemanagement ondersteunt Dichterbij bij het verantwoorden van subsidies aangaande Stagefonds, Praktijkleren en SectorplanPlus. In relatief korte tijd hebben zij zich verdiept in de wensen en mogelijkheden van Dichterbij. Brede kennis op diverse vlakken met betrekking tot subsidies en de zorgvuldige directe communicatie maken Finestri tot een prettige samenwerkingspartner en zorgen ervoor dat er ook echt resultaten geboekt worden. Finestri adviseert zowel inhoudelijk als op financieel/ administratief gebied. Op ons verzoek leveren zij ook een bijdrage aan het adequater en effectiever inrichten van de processen.

Martine van BakelDichterbij