Skip to main content

SLIM-regeling: subsidie voor leren en ontwikkelen

Finestri is partner van GoodHabitz. Wil je subsidie aanvragen omdat je als bedrijf investeert in de ontwikkeling van je mensen? Tegen een tarief van 15% no cure no pay (excl. btw) ontzorgen wij je in het gehele proces van aanvraag tot verantwoording. Zo weet je zeker dat aan alle voorwaarden is voldaan en is de kans op slagen zo groot mogelijk. Let op: je hebt tot en met 31 maart 2020 om een aanvraag in te dienen. Wees er dus snel bij! Meer lezen over de SLIM-regeling? Bekijk onze factsheet met alle ins & outs.

Om de aanvraag in te kunnen dienen hebben we persoons- en bedrijfsgegevens nodig. Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in en upload ook de gevraagde bijlagen zijnde een de-minimisverklaring, MKB-verklaring en machtiging. Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met alle verstrekte gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk dan onze privacyverklaring.

slim subsidieaanvraag goodhabitz partner finestri

Benodigde gegevens voor de aanvraag van de SLIM-subsidie

 • Omschrijf in maximaal vier korte zinnen waarom het leren en ontwikkelen van uw medewerkers nu en in de toekomst gestimuleerd moet worden.
 • SLIM subsidieaanvraag finestri machtiging
 • slim subsidieaanvraag deminimisverklaring
 • slim subsidieaanvraag mkb verklaring
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Onze SLIM expert Raymond

  Expert zorg en welzijn finestri raymond