Skip to main content

Subsidiekansen zijn er om benut te worden

Subsidies stellen je in staat om je bedrijfsplannen beter te realiseren. Maar voordat je een aanvraag indient wil je wel weten wat de kans op succes is. Want subsidietrajecten kunnen lang en complex zijn en je wilt niet dat het traject eindigt in een hoop frustratie. Daarom zijn wij er: Finestri subsidiemanagement. Wij begeleiden veel verschillende organisaties, profit en non-profit, bij alle aspecten van subsidiemanagement. Van het identificeren van kansen, het indienen van de aanvraag tot het realiseren en beheren van het subsidieproject. Ook zijn we zeer ervaren in het inrichten van een gedegen en heldere subsidieorganisatie en het opzetten en inrichten van een subsidie- en/of projectadministratie.

Onze belofte

  • Focus op subsidierealisatie
  • Een eerlijk advies
  • Duidelijke afspraken
  • Minimale klantinspanning
  • Maatwerk en flexibele aanpak

Subsidieadvies

Wij geven graag inzicht in alle relevante subsidiekansen. Daarna voeren we een gedegen haalbaarheidsanalyse. Is er een go? Dan kunnen we het aanvraagproces volledig uit handen nemen. Wij weten waar we op moeten letten en dragen zorg voor administratieve ondersteuning en subsidierealisatie.

Administratieve ondersteuning

Het toegekende subsidiebedrag daadwerkelijk ontvangen brengt financiële en administratieve verplichtingen met zich mee en de nodige deadlines. Hier is de organisatie niet altijd op ingericht. Wij kunnen helpen. Onze specialisten bieden ondersteuning bij de inrichting en uitvoering van de projectadministratie.

Subsidiecoördinatie

Ontbreekt het in jullie organisatie aan een subsidiecoördinator die de subsidieambities kan verwezenlijken? Finestri heeft ervaren specialisten in huis die de rol van subsidiecoördinator kunnen vervullen op tijdelijke basis of voor een langere periode. Zo kunnen we helpen om jullie organisatie meer grip op subsidieverwerving te geven.

Organisatiescan

Wil je zeker weten of alle subsidiekansen optimaal worden benut en of je compliant bent met alle subsidievoorwaarden? Dan is onze organisatiescan van toegevoegde waarde. Het doel van de organisatiescan is om het proces van subsidieverwerving binnen de organisatie in kaart te brengen, te analyseren en te verbeteren.

Innovatie

subsidies om innovatie te financieren

Duurzaamheid

subsidies om je bedrijf te verduurzamen

HRM

investeren in duurzame inzetbaarheid

Internationaal

stimuleren van internationaal ondernemen

Samen met onze klanten gaan wij graag de uitdaging aan om van ieder subsidietraject een succes te maken

Dit zeggen klanten

Finestri is een fijne sparringspartner, welke verder gaat dan alleen het adviseren en begeleiden. Ze denken mee en kijken of ze ons eventueel kunnen ondersteunen met contacten uit hun uitgebreide netwerk. Finestri gaat duidelijk anders te werk dan andere partijen. Dit is merkbaar aan de manier waarop zij het traject aanvangen met diverse persoonlijke sessies. Zij zorgen er echt voor dat je je voelt gesteund in de vaak vreemde materie van subsidies.

Rob van den BreekelVan den Breekel BV

Voor een MKB bedrijf als Henra in de maakindustrie is het van doorslaggevend belang om slagvaardig en innovatief in productontwikkeling te zijn. De kritische vragen van de adviseurs van Finestri helpen ons om onze ontwikkelingsagenda scherp tegen het licht te houden. Door hun expertise vooruitlopend op een traject én hun actieve begeleiding tijdens de uitvoering ervan, zorgen zij ervoor dat ik mij geen zorgen hoef te maken over de goedkeuring en afwikkeling van de subsidieaanvraag.

Rutger PoldervaartAlgemeen Directeur HENRA Aanhangwagens BV

Finestri heeft voor ons een subsidietraject begeleid voor de transformatie van een kantoorgebouw in Woerden. Zij hebben voor ons de subsidiemogelijkheden inzichtelijk gemaakt en aan de voorkant meegedacht waardoor een optimaal resultaat is behaald. Wij raden Finestri van harte aan als u een partij zoekt die meedenkt en ontzorgt!

Cees RodenburgCero-Invest

Finestri geeft ons een volledig overzicht over de (on)mogelijkheden van de diverse subsidiestromen waaronder WBSO en Innovatiebox, met afweging van alle voor- en nadelen en risico’s. We ervaren de advisering en begeleiding als heel zorgvuldig en accuraat.

Rik LoddersThermoware Particle Foam Machinery

De begeleiding van de DHI aanvraag door Finestri hebben wij als nuttig ervaren. Er is ruime kennis aanwezig over het indienen van aanvragen, de benodigde documenten en de wijze en criteria waarop de aanvragen gangbaar beoordeeld worden. Dat vergemakkelijkt het indienen, bespaart een hoop tijd en vergroot de slagingskans van de aanvraag. Onze aanvraag is gehonoreerd, en wij hopen met ondersteuning van de subsidie voor onze duurzame warmteopslag sneller toegang te krijgen tot de Franse markt.

Gerda GeertsHoCoSto

Finestri heeft ons perfect geholpen met het doorgronden van een wereld waarin wij de weg niet weten.

Maarten RoodDirecteur GSF Glasgroep

ReMediZ werkt al enige jaren samen met Finestri en tot nu toe is elke subsidieaanvraag gehonoreerd. De basis voor dit succes begint bij een goede samenwerking. Dit gaat over een goed begrip van elkaars business, vertrouwen in elkaars kwaliteiten en het alert willen blijven op kansen. Finestri en ReMediZ hebben hier samen in geïnvesteerd. Gaandeweg hebben wij Finestri meegenomen in onze toekomstplannen. Dit maakt het voor hen mogelijk om al in een vroeg stadium te kunnen anticiperen en ons te ondersteunen bij het realiseren van onze visie.

Hans van Rooij ReMediZ

Finistri is al meerdere jaren dé subsidieadviseur van Viggo. Voor Viggo werkt het heel prettig om één enkel aanspreekpunt te hebben voor een breed scala aan subsidiemogelijkheden. Voorbeelden van verkregen subsidie zijn WBSO, MIA, EIA en VAMIL. Het contact met Finistri loopt altijd vlot en inhoudelijk via Marcel als eerste aanspreekpunt. Door elkaar periodiek op te zoeken worden zowel de korte als de langetermijnkansen besproken, waardoor er een echte partnership is ontstaan met een oneindige tijdshorizon.

Jelmer MelissenCTO Viggo

Onze ideeën zijn deskundig vertaald naar een projectplan en zonder gedoe is de financiering geregeld. Dit is een aanpak die we graag zien zodat wij meters kunnen maken met duurzaam telen!

Rene Verschoor De Groot Agro Advies

Het gehele traject is zeer zorgvuldig en geduldig verlopen. Van het eerste gesprek bij de kennismaking tot de verantwoording van de subsidieaanvragen heeft Finestri een zeer proactieve houding getoond. Als organisatie is het ontzettend prettig dat je daadwerkelijk de ondersteuning in de praktijk bemerkt en je ook over de inhoud kunt sparren. Het is veel meer dan alleen het realiseren van een subsidieaanvraag.

Maarten Thomassen Helpcenter