Skip to main content

Zorg jij ervoor dat de subsidieadministratie van onze klanten op orde is?

Het verkrijgen van een subsidie is één, maar voldoet de verantwoording van de subsidiegelden ook aan alle vereisten? Bij Finestri leggen we hier de nadruk op. Want onder de streep telt alleen het subsidieresultaat. Een belangrijk deel van onze dienstverlening is er dan ook op gericht om er voor te zorgen dat de subsidieadministratie van onze klanten volledig op orde is. Hier werken we aan in een team van subsidieadviseurs en projectcontrollers. Ter ondersteuning van dit team zijn we op zoek naar een medewerker projectadministratie.

Over Finestri

Finestri is een deskundig en persoonlijk subsidieadvieskantoor met een heldere kijk op subsidies. Onze ervaren subsidie-experts zien kansen die anderen niet zien en weten hoe ze moeten komen tot een maximaal subsidieresultaat. We zijn gevestigd in Breda en hebben klanten in heel Nederland.

Dit zijn jouw werkzaamheden

Als medewerker projectadministratie ben je betrokken bij de administratieve verantwoording van veelal grootschalige subsidieprojecten. Je voert de werkzaamheden uit onder verantwoordelijkheid van een senior medewerker. Deze werkzaamheden horen bij jouw functie:

  • Verzamelen en invoeren van projectgegevens
  • Bewaken van termijnen en deadlines
  • Bijhouden van subsidie-administraties
  • Opstellen van rapportages en einddeclaraties

Als je het leuk vindt kan je ook tal van organisatorische en interne administratieve werkzaamheden oppakken om ons kantoor soepel en efficiënt te laten lopen.

Dit vragen wij van jou

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding
  • Je bent accuraat en proactief
  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring met het uitvoeren van (subsidie) projectadministraties
  • Je beschikt over een klantgerichte houding
  • Je kunt goed plannen

Wat bieden wij?

We bieden je een functie waarin je kunt leren en groeien. De functie is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren bieden we je graag een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je kunt ervan uitgaan dat de arbeidsvoorwaarden meer dan goed zijn en dat we er alles aan doen dat je snel je plek vindt in ons team. We begrijpen dat een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en hebben geen uitgesproken voorkeur voor een fulltime of parttime dienstverband.

Wil je meer weten over deze vacature?

Mail ons