Skip to main content
Projecten

Vastgoed: Cero-Invest

By 28 juni 2019februari 2nd, 2023No Comments
cero invest finestri
Sector Vastgoed

Labelsprong kantoorgebouw Woerden

Op 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland een energielabel van C of beter hebben. Vooruitlopend hierop wordt een kantoorgebouw aan de Pelmolenlaan in Woerden verduurzaamd, waarbij van het huidige label G zelfs naar label A zal worden gesprongen. Hiertoe wordt onder meer geïnvesteerd in LED verlichting, warmteterugwinning, nieuwe kozijnen voorzien van HR++ glas, een VRF systeem en zonnepanelen. Deze energiebesparende maatregelen komen voort uit een maatwerk EPA-U advies. Voor deze investeringen hebben wij een EIA-aanvraag ingediend waarin alle maatregelen in één keer zijn gemeld. Ook hebben wij SDE+-subsidie aangevraagd voor de Zon-PV installatie. Beide aanvragen zijn inmiddels goedgekeurd met een totale subsidieomvang van ruim 200.000 euro.

Dit zegt de klant

“Finestri heeft voor ons een subsidietraject begeleid voor de transformatie van een kantoorgebouw in Woerden. Het gebouw dat dateerde uit de jaren 80 wordt radicaal verbouwd en gaat van een energielabel G naar A. Bij een eerder project heeft Finestri succesvol een subsidie voor de verwijdering van asbest verzorgd.

Aangezien we dit traject als soepel hebben ervaren, hebben wij Finestri voor een grotere opgave wederom gevraagd mee te denken over de mogelijkheden. Totaal wordt er ruim 2,5 mln euro verbouwd aan het gebouw en kon er bijna uur 1 miljoen worden opgevoerd als subsidiabel. Dit levert ons de komende jaren een fiscaal voordeel van ca 100.000 euro op. Ook met dit project heeft Finestri de subsidiemogelijkheden inzichtelijk gemaakt en aan de voorkant meegedacht waardoor een optimaal resultaat is behaald. Wij raden Finestri van harte aan als u een partij zoekt die meedenkt en ontzorgt!” -Cees Rodenburg, Cero-Invest –

Stel jouw subsidievraag aan Marcel

marcel grosfeld finestri expert

Meer projecten